Παγκόσμιος Αστήρ

Έτος Ίδρυσης 1961

Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών   Εταιρικό Προφίλ (PDF)

  Σχετικά με την Εταιρεία


Η εταιρεία Παγκόσμιος Αστήρ (Universal Astir) από το 1961 μέχρι σήμερα, κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των ιδιωτικών ερευνών. Σας δίνουμε λύση στα προβλήματά σας μέσα σε ένα αυστηρό πλαίσιο εχεμύθειας, ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης. Οι πληροφορίες που δίνουμε δεν διαρρέουν σε τρίτους. Από την μέγιστη πείρα που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό, ολοκληρώνουμε κάθε είδους υπόθεση, με επιτυχία, από την πιο απλή έως την πιο περίπλοκη, ακόμα και εκείνες που οι άλλοι δεν καταφέρνουν να ολοκληρώσουν επιτυχώς.

Ο Παγκόσμιος Αστήρ έχει την δυνατότητα και παρέχει τις υπηρεσίες του και εκτός Ελληνικών συνόρων. Εμπιστευτείτε σε εμάς την υπόθεσή σας χωρίς ιδιαίτερα κάποιο μεγάλο κόστος και θα δείτε άμεσα και γρήγορα τα αποτελέσματα με απόλυτη εγκυρότητα και όλα αυτά στο πλαίσιο της απόλυτης εχεμύθειας. Σε πολλές υποθέσεις πετυχαίνουμε περισσότερα απ' ότι θα περιμένατε, γεγονός που εξασφαλίζει ότι οι δύσκολες και οι απλές υποθέσεις αντιμετωπίζονται εξίσου αποτελεσματικά.

Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε, επικοινωνήστε μαζί μας και θα λύσουμε την υπόθεσή σας γρήγορα, μεθοδικά και αποτελεσματικά:

Οικογενειακά
Κληρονομικά
Εξακριβώσεις
Διαζύγια
Ναρκωτικά
Αναζητήσεις
Συζυγική Απιστία
Δικαστικά
Εμπορικά
Βιομηχανικά
Ανευρέσεις Οφειλετών
Αισχροκέρδεια
Ναυτιλιακά
Ειλικρίνεια Προσωπικού

Οι αμοιβές μας λόγω των σημερινών συνθηκών είναι πάντα σε λογικά πλαίσια και οι χαμηλότερες στον κλάδο μας (Αμοιβόμεθα κατόπιν αποτελέσματος: Συμφωνία Κυρίων) ενώ παράλληλα διατηρούμε το επίπεδο των υπηρεσιών μας σε υψηλά επίπεδα (ποιότητα, εξυπηρέτηση, χρόνος διεκπεραίωσης, αποτελεσματικότητα).

Η εταιρεία Παγκόσμιος Αστήρ (Universal Astir) ιδρύθηκε το 1961 και έκτοτε κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των ιδιωτικών ερευνών. Σας δίνουμε λύση στα προβλήματά σας μέσα σε ένα αυστηρό πλαίσιο εχεμύθειας, ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης. Οι πληροφορίες που δίνουμε δεν διαρρέουν ποτέ σε τρίτους.

Με έναν υπερσύγχρονο εξοπλισμό εφάμιλλο των μυστικών υπηρεσιών με απεριόριστες δυνατότητες και με τη μέγιστη πείρα που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό, ολοκληρώνουμε κάθε είδους υπόθεση, με επιτυχία, από την πιο απλή έως την πιο περίπλοκη, ακόμα και εκείνες που οι άλλοι δεν καταφέρνουν να ολοκληρώσουν επιτυχώς.

Η στελέχωση της εταιρείας μας, από έμπειρο και ικανό προσωπικό με πολύχρονη πείρα και συνεχή κατάρτιση καθώς και η πρωτοποριακή τεχνογνωσία μας, εγγυώνται την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Γνωρίζουμε ότι ο ανθρώπινος παράγοντας συμβάλλει ενεργά στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε οποιοδήποτε επίπεδο και γι’ αυτό η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού της εταιρείας σε όλους τους τομείς αποτελεί βασικό μας μέλημα.  Στατιστικά Προφίλ

  81

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

  41

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ