Χάρης Χαβέλας

50 Ετών

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος   Βιογραφικό (PDF)

 Σχετικά με Εμένα


Ονομάζομαι Χάρης Χαβέλας και είμαι Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, με έδρα τα Ιωάννινα. Είμαι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ειδικεύτηκα ως Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος στη Δερματολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και άρχισα να ασκώ το ιδιωτικό επάγγελμά μου το 2003. Έχω μεγάλη εργασιακή εμπειρία από μεγάλα νοσοκομεία όπως το Γενικό Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμιγκ και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Στο ιδιωτικό μου ιατρείο προσφέρονται πλήθος υπηρεσιών της Κλινικής και Αισθητικής Δερματολογίας.

Στο ιατρείο μου γίνεται διάγνωση και θεραπεία όλων των Δερματολογικών ασθενειών του ενήλικα και του παιδιού ενώ εφαρμόζονται και σύγχρονες θεραπείες για πλήθος ασθενειών όπως της Ακμής και της Ανδρογεννητικής Αλωπεκίας.

Επίσης, στο ιατρείο μου γίνεται διάγνωση και θεραπεία όλων των Αφροδισίων νοσημάτων ενώ εφαρμόζονται και σύγχρονες θεραπείες για την αντιμετώπισή τους όπως η Laser θεραπεία Κονδυλωμάτων.

Τέλος, ασχολούμαι με την Αισθητική Δερματολογία. Για τις θεραπείες αυτές υπάρχει η υπερσύγχονη πλατφόρμα Laser της SCITON, το Joule Platform (BBL system και Contour TRL Laser), ενώ εφαρμόζονται όλες οι ενέσιμες θεραπείες προσώπου και σώματος.

Αντιμετώπιση των κάτωθι παθήσεων:

Ακμή
Ουλές
Αφροδίσια Νοσήματα
Κονδυλώματα
Τριχόπτωση
Ανδρογεννητική Αλωπεκία

- Ιδιωτικό ιατρείο, Ιωάννινα.

- Υπηρεσία υπαίθρου στο Άγονο Αγροτικό Ιατρείο Βούρμπιανης Ιωαννίνων και στο Κ.Υ. Κόνιτσας.

- Οπλίτης Ιατρός στα πλαίσια της στρατιωτικής θητείας στο 406 ΓΣΝ Ιωαννίνων (νυν ΚΙΧΝΕ).

- Πτυχίο ιατρικής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

- Ειδίκευση ως Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, Δερματολογική Κλινική, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

- Εκπαίδευση ως ειδικευόμενος Ιατρός, Παθολογική Κλινική και Καρδιολογική Κλινική, Γενικό Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμιγκ, Αθήνα.  Στατιστικά Προφίλ

  220

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

  34

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ