Ιωάννης Κελεμάνης

35 Ετών

Καρδιολόγος Ενηλίκων και Παιδιών   Βιογραφικό (PDF)

 Σχετικά με Εμένα


Ονομάζομαι Ιωάννης Κελεμάνης, είμαι Καρδιολόγος και διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και παρακολουθώ πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών αθλητιατρικής στην Ιατρική Σχολή του ίδιου ιδρύματος. Έχω ειδικευθεί αρχικά στην παθολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, όπου πραγματοποίησα και την υπηρεσία υπαίθρου, και έπειτα ειδικεύθηκα στην καρδιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, λαμβάνοντας τον Τίτλο Ιατρικής Ειδικότητας.

Αναλαμβάνω την ολιστική αντιμετώπιση παραγόντων κινδύνου και καρδιαγγειακών νόσων όπως: δυσλιπιδαιμίες (υψηλή χοληστερόλη, τριγλυκερίδια), υπέρταση, διαβήτης, παχυσαρκία, αρρυθμίες (κολπική μαρμαρυγή), στεφανιαία νόσος, καρδιακή ανεπάρκεια. Δίνεται έμφαση στη διατροφική παρέμβαση και τις αλλαγές στον τρόπο ζωής (συμβουλευτική διακοπής καπνίσματος και έναρξης άσκησης) για μεγιστοποίηση του οφέλους.

Το Ιατρείο μου βρίσκεται στη περιοχή Ντεπώ, με εύκολη πρόσβαση τόσο με τα πόδια για τους κατοίκους της περιοχής, όσο και μέσω του Περιφερειακού Θεσσαλονίκης για τους κατοίκους των γύρω περιοχών και είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας (καρδιογράφος, triplex καρδιάς, holter ρυθμού και πίεσης) για την εγκυρότερη διερεύνηση των ασθενών.

Αντιμετώπιση και παρακολούθηση των κάτωθι παθήσεων:

Σακχαρώδης Διαβήτης
Υπογλυκαιμία
Χοληστερίνη
Παχυσαρκία
Συσσώρευση Λίπους
Διαβητικό Πόδι

- Ιδιωτικό ιατρείο, Θεσσαλονίκη.

- Ειδικός καρδιολόγος σε θέση επιμελητή, Γενικό Νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου.

- Ειδικευόμενος στην Καρδιολογία, Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

- Ειδικευόμενος στην Καρδιολογία, Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

- Ειδικευόμενος στην Παθολογία, Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς.

- Υπηρεσία Υπαίθρου, Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς.

- Παρακολούθηση του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών αθλητιατρικής, Ιατρική Σχολή, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

- Τίτλος Ιατρικής Ειδικότητας Καρδιολογίας.

- Πτυχιούχος, Σχολή Επιστημών Υγείας του τμήματος Ιατρικής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.  Στατιστικά Προφίλ

  198

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

  41

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ