Θεόδωρος Σακελλαρίου

43 Ετών

Ειδικός Καρδιολόγος   Βιογραφικό (PDF)

 Σχετικά με Εμένα


Ονομάζομαι Θεόδωρος Σακελλαρίου είμαι καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους και στη Βούλα. Είμαι υποψήφιος διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και διαθέτω πτυχίο Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είμαι εξωτερικός επιστημονικός συνεργάτης της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν", ενώ διατηρώ συνεργασία και με τις καρδιολογικές κλινικές πολλών άλλων δημοσίων και ιδιωτικών θεραπευτηρίων.

Έχω ιδιαίτερη εμπειρία σε υπηρεσίες για διάγνωση και αντιμετώπιση όλων των καρδιαγγειακών παθήσεων, όπως η αρτηριακή υπέρταση, η δυσλιπιδαιμία, οι αρρυθμίες, οι ταχυκαρδίες, η κολπική μαρμαρυγή, η στεφανιαία νόσος, η καρδιακή ανεπάρκεια και παρέχω ειδικές εξετάσεις, όπως ηλεκτροκαρδιογράφημα, real time monitoring καρδιακού ρυθμού, triplex καρδιάς και holter ρυθμού.

Παρέχω σύγχρονες ιατρικές υπηρεσίες αντιμετώπισης όλου του φάσματος της καρδιαγγειακής νόσου σύμφωνα με τα τελευταία πανευρωπαϊκά πρότυπα αντιμετώπισης και τις αντίστοιχες κατευθυντήριες οδηγίες. Σε αυτό βοηθά ο υπερσύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός του ιατρείου (ηλεκτροκαρδιογράφος, υπερηχοκαρδιογράφος, Holter) o οποίος μάλιστα είναι στη διάθεση του ασθενούς και κατ' οίκον, όντας φορητός.

Αντιμετώπιση και παρακολούθηση των κάτωθι παθήσεων:

Αρτηριακή Υπέρταση
Στεφανιαία Νόσος
Κολπική Μαρμαρυγή
Καρδιακή Ανεπάρκεια
Βαλβιδοπάθειες
Δυσλιπιδαιμία

- Ιδιωτικό Ιατρείο, Αμπελόκηποι & Βούλα.

- Επιστημονικός Συνεργάτης, Καρδιολογική Κλινική, Νοσοκομείο "Ερρίκος Ντυνάν".

- Ειδικευόμενος Παθολογίας, Ε.Α.Ν.Π. "Μεταξά".

- Ειδικευόμενος Καρδιολόγος, 1ο Νοσοκομείο ΙΚΑ Αθηνών και Γ.Ν.Α. Σισμανόγλειο.

- Επιστημονικός Συνεργάτης Ιατρός, Ιασώ General.

- Υποψήφιος Διδάκτωρ, Ιατρική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστημίο Αθηνών (ΕΚΠΑ).

- Πτυχίο Ιατρικής, Ιατρική Σχολή, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).  Στατιστικά Προφίλ

  194

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

  33

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ