Δημήτρης Καβαγιάδας

Έτος Ίδρυσης 2010

Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων   Εταιρικό Προφίλ (PDF)

  Σχετικά με Εμένα


Ονομάζομαι Δημήτρης Καβαγιάδας και είμαι Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων με ιδιωτικό γραφείο στον Κορυδαλλό και με εμπειρία πάνω από 10 χρόνια στον Ηλεκτρολογικό Τομέα. Εγώ και οι συνεργάτες μου αναλαμβάνουμε κάθε είδους ηλεκτρολογικές εργασίες, με επαγγελματισμό και συνέπεια, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Είμαστε διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουμε 24 ώρες το 24ωρο για την επίλυση του κάθε προβλήματός σας.

- Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις επαγγελματικών κτιρίων και κατοικιών, όπως επίσης εγκαταστάσεις σε εμπορικά καταστήματα, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς και σε βιομηχανικούς ή βιοτεχνικούς χώρους. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας, συναγερμών, καμερών, αυτοματισμών, καθώς και εγκαταστάσεις δικτύων, κεραιών και οπτικοακουστικών μέσων.

- Επίσης, αναλαμβάνονται ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες ανελκυστήρων, μελέτες θέρμανσης και θερμικών απωλειών, μελέτες κλιματισμού (ενδοδαπέδιος κλιματισμός-δροσισμός), μελέτες ψύξης, μελέτες ύδρευσης-αποχέτευσης, μελέτες ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

- Τέλος, η εταιρεία μας παρέχει πιστοποιητικά ΔΕΗ, εγκαταστάσεις γειώσεων, πραγματοποιεί ελέγχους και μετρήσεις της ηλεκτρικής εγκατάστασης. Επίσης, ασχολούμαστε με βλάβες, με θυροτηλέφωνα και θυροτηλεοράσεις, με εγκαταστάσεις και μελέτες φωτισμού τόσο σε καταστήματα, όσο και σε εξωτερικούς χώρους (κήπους και πισίνες). Τέλος, πραγματοποιούνται μελέτες και εγκαταστάσεις για ένα έξυπνο σπίτι (instabus).

Ολοκληρωμένες λύσεις και εφαρμογές:

Ενεργειακά Πιστοποιητικά
Ενεργειακές Επιθεωρήσεις
Περιβαλλοντικές Μελέτες
Πιστοποιητικά Πυροπροστασίας
Μελέτες Πυρασφάλειας
Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις
Μελέτες Τεχνοοϊκονομικές
Κλιματισμός
Φωτοβολταϊκά Πάρκα
Αδειοδοτήσεις Φωτοβολταϊκών
Μελέτες Ενέργειας
Έξυπνο Σπίτι
Θέρμανση
Μελέτες Φωτισμού

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε το 2010 από τον Δημήτρη Καβαγιάδα, ηλεκτρολόγο με σημαντική εμπειρία στις μελέτες τόσο σε μεγάλα έργα όσο και σε πιο μικρής κλίμακας.

Δημήτρης Καβαγιάδας

Ο Δημήτρης Καβαγιάδας είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος με εργασιακή εμπειρία άνω των 10 ετών και αναλαμβάνει κάθε είδους ηλεκτρολογικές εργασίες, με επαγγελματισμό και συνέπεια, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με έμπειρους τεχνικούς (εξειδικευμένα συνεργεία) με πολυετή εργοταξιακή και μελετητική εμπειρία, οι οποίοι μπορούν να αναλάβουν όλα τα στάδια της υλοποίησης ενός έργου από την μελέτη έως και την κατασκευή με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Επίσης η εταιρεία μας συνεργάζεται με επώνυμους Έμπορους/Προμηθευτές υλικών και εγκαταστάσεων στον χώρο των κατασκευών, ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή ποιότητα κατασκευής των έργων με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.  Στατιστικά Προφίλ

  138

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

  19

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ