VetPaws

Έτος Ίδρυσης 2003

Κτηνιατρείο VetPaws   Εταιρικό Προφίλ (PDF)

  Σχετικά με το Ιατρείο


Το ιατρείο μικρών ζώων VetPaws, που έχει την έδρα του στο Κάτω Χαλάνδρι, ιδρύθηκε από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραμήτσο και αποτελεί έναν χώρο φιλικό για τα κατοικίδιά σας, ανακαινισμένο σύμφωνα με τις τελευταίες διεθνείς προδιαγραφές και φυσικά πλήρως εξοπλισμένο. Σκοπός της δημιουργίας του ιατρείου είναι η πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των παθολογικών καταστάσεων που απειλούν την υγεία των ζώων συντροφιάς, καθώς και η ενημέρωσή σας για την καλύτερη ποιότητα ζωής τους.

- Στο κτηνιατρείο μας προσφέρουμε μία σειρά από υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για τα ζωάκια σας, με υπευθυνότητα και σεβασμό. Αναλυτικότερα, έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιούμε από απλές έως βαριές χειρουργικές επεμβάσεις, χρησιμοποιώντας σύγχρονες και φιλικές προς το ζώο μεθόδους, πάντα με ασφάλεια και αξιοπιστία, ενώ παράλληλα αναλαμβάνουμε κάθε τύπου εξέταση, που είναι πιθανόν να χρειαστούν οι μικροί σας φίλοι, με ευθύνη και αγάπη για αυτούς και με σεβασμό απέναντι σε εσάς.

- Επίσης, εξειδικευόμαστε στην ορθοπαιδική για μικρά ζώα και εξασφαλίζουμε στους μικρούς μας φίλους άμεση αποκατάσταση κάθε ορθοπαιδικού προβλήματος που αντιμετωπίζουν. Οι ειδικές ορθοπαιδικές υπηρεσίες που παρέχονται περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων αντιμετώπιση καταγμάτων, ανάταξη εξαρθρημάτων, ρήξη χιαστού συνδέσμου, εξάρθρημα επιγονατίδας, δυσπλασία ισχύου και αγκώνα.

Μεταξύ των υπηρεσιών που παρέχουμε συμπεριλαμβάνονται οι ακόλουθες:

Γενικές Εξετάσεις
Ψηφιακές Ακτινογραφίες
Χειρουργικές Επεμβάσεις
Αρθροσκοπικός Έλεγχος
Κινηματική Ανάλυση Κίνησης
Υπερηχογραφικός Έλεγχος
Εμβολιασμοί
Αποπαρασιτώσεις
Αντιμετώπιση Καταγμάτων
Ανάταξη Εξαρθρημάτων
Οδοντιατρική Φροντίδα
Τοποθέτηση Μικροτσίπ

Το νέο μας ιατρείο στην οδό Ευρυτανίας 3, βρίσκεται πολύ κοντά στον παλαιό χώρο, όπου στεγαζόμασταν για 13 συναπτά χρόνια, και αποτελεί έναν χώρο φιλικό για τα κατοικίδιά σας, ανακαινισμένο σύμφωνα με τις τελευταίες διεθνείς προδιαγραφές και φυσικά πλήρως εξοπλισμένο. Στις νέες μας εγκαταστάσεις δημιουργήσαμε χωριστά εξεταστήρια σκύλου και γάτας, ώστε να φροντίσουμε ήρεμα και ασφαλή τα ζωάκια σας.

Το ιατρείο μικρών ζώων VetPaws, που έχει την έδρα του στο Κάτω Χαλάνδρι, ιδρύθηκε από τον Νικόλαο Καραμήτσο κτηνίατρο με ειδίκευση στην ορθοπαιδική σκύλου και γάτας.

Αναλυτικότερα, ο Νικόλαος Καραμήτσος είναι απόφοιτος της κτηνιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εκπαιδεύθηκε στην ορθοπαιδική μικρών ζώων ακολουθώντας μεταπτυχιακές σπουδές στην Κτηνιατρική σχολη του Πανεπιστημιου του Εδιμβούργου, όπου και έλαβε Master στην ορθοπαιδική (Royal School of Veterinary Studies, The University of Edinburgh). Από το 2003 εργάζεται στο ιατρείο του στο Χαλάνδρι, ενώ παράλληλα είναι εξωτερικός συνεργάτης σε κλινικές δεύτερης γνώμης και ιατρεία σε ότι αφορά ορθοπαιδικά περιστατικά.

Στα πλαίσια της ενασχόλησής του με την ορθοπαιδική μικρών ζώων ο κ. Καραμήτσος είναι συχνός ομιλητής σε συνέδρια/φόρουμ της Ελληνικής Εταιρείας Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς και υπήρξε μέλος της επιστημονικής επιτροπής του Δύο (2) φόρουμ. Επίσης, είναι ιδρυτικό μέλος και γραμματέας της νεοσύστατης Ομάδας Μελέτης Ορθοπαιδικής και Νευροχειρουργικής που σαν σκοπό έχει να προάγει την ορθοπαιδική μικρών ζώων στην χώρα μας.

Στα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα του κ. Καραμήτσου είναι η αρθροσκόπηση και η ανάλυση κίνησης σε ζώα συντροφιάς όπου ανακοίνωσε και τις δύο (2) πρώτες ομιλίες σε συνέδρια στην Ελλάδα στα συγκεκριμένα αντικείμενα.

Το κτηνιατρείο μας έχει στελεχωθεί από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό που απασχολείται αποκλειστικά με την υποδοχή και την πληροφόρηση κάθε προσερχόμενου επισκέπτη. Το προσωπικό του κτηνιατρείου ενημερώνει αναλυτικά τους προσερχόμενους επισκέπτες σχετικά με τις υπηρεσίες μας ώστε να εξυπηρετηθούν ταχύτερα και σωστά.  Στατιστικά Προφίλ

  468

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

  120

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ