Ευάγγελος Γεροντάκης

Έτος Ίδρυσης 2008

Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο   Εταιρικό Προφίλ (PDF)

  Σχετικά με Eμάς


Το γραφείο μας στελεχώνεται από οικονομολόγους και λογιστές, όλοι τους με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, ο καθένας από τους οποίους έχει εξειδικευτεί επιπλέον σε κάποιο τομέα. Υπάρχουν διακριτά τμήματα μισθοδοσίας, απλογραφικών βιβλίων, διπλογραφικών βιβλίων, εξυπηρέτησης ιδιωτών, τα οποία λειτουργούν όλα κάτω από την επίβλεψη του κ. Γεροντάκη. Καλύπτουμε άμεσα και υπεύθυνα τις δικές σας ανάγκες, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και στην αποτελεσματικότητα. Κάθε πελάτης μας είναι πρώτα συνεργάτης μας και κατ’ επέκταση συνοδοιπόρος μας.

Το γραφείο μας προσφέρει ολοκληρωμένες λογιστικές υπηρεσίες σε όλων των κατηγοριών τα βιβλία, είτε στην έδρα της επιχείρησής σας, είτε στο γραφείο μας, λειτουργώντας ως εξωτερικός λογιστής, εξωτερικός οικονομικός διευθυντής ή εξωτερικός υπεύθυνος λογιστηρίου. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, με την πολυετή εμπειρία του, την πλήρη γνώση της λογιστικής και φορολογικής νομοθεσίας, αναλαμβάνει την τήρηση και την πλήρη λογιστική παρακολούθηση των δραστηριοτήτων της επιχείρησής σας, την αποστολή μέσω TAXISNET όλων των ηλεκτρονικών δηλώσεων, ενώ παράλληλα αναλαμβάνουμε το σύνολο των συναλλαγών σας με τις ΔΟΥ.

Επίσης παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής σας καθώς και σχεδιασμό εξατομικευμένου οικονομικού πλάνου με στόχο την εξυγίανσή της από παλαιότερες οικονομικές εκκρεμότητες.

Αναλυτικά οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι οι εξής:

Φοροτεχνικές Συμβουλές
Διεκπεραίωση Εργασιών
Έκδοση Πιστοποιητικών
Δημιουργία Μητρώου (ΑΦΜ)
Έκδοση Ειδοποίησης ΕΝΦΙΑ
Ανανέωση Κάρτας Ανεργίας
Μισθωτήρια Συμβόλαια
Έκδοση Κλειδάριθμου
Έκδοση Τελών Κυκλοφορίας
Τήρηση Βιβλίων
Υποβολή Δήλωσης Φόρου
Ηλεκτρονική Υποβολή ΑΠΔ
Μισθοδοτικές Καταστάσεις
Ίδρυση Εταιρειών
Υποβολή Δηλώσεων ΦΠΑ
Προγράμματα ΕΣΠΑ
Υποβολή Δηλώσεων ΜΥΦ
Ρύθμιση Εισφορών
Εργατικά Θέματα
Ασφαλιστικά Θέματα

Οι ανάγκες της εποχής μας έχουν αλλάξει δραματικά σε σχέση με το παρελθόν, ενώ οι μεταβολές στο φορολογικό και το εργατικό τοπίο είναι συνεχείς και καταιγιστικές. Σε αυτό το περιβάλλον, χρειάζεστε έναν αξιόπιστο συνεργάτη που να μπορεί να σας συμβουλέψει σε κάθε σας βήμα με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα. Και κάνουμε αυτό ακριβώς. Στο γραφείο μας βλέπουμε τον κάθε πελάτη ως μια διαφορετική οντότητα και φροντίζουμε για την εξυπηρέτησή του σύμφωνα με τις δικές του ιδιαιτερότητες, σε λογικές τιμές προσαρμοσμένες στο κλίμα της εποχής. Ταυτόχρονα, μεριμνούμε για την έγκαιρη ενημέρωση και καθοδήγησή σας ώστε να μην βρεθείτε ποτέ εκτεθειμένοι ή εκπρόθεσμοι.

Γιατί μας επιλέγουν οι συνεργάτες μας (ιδιώτες ή επιχειρήσεις):

- Επειδή εκπροσωπούμε τους πελάτες μας διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσέγγιση στην υπόθεσή τους.

- Επειδή βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό του πελάτη παρέχοντάς του έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και πληροφόρηση για τις εξελίξεις πάνω στα θέματα της επικαιρότητας που τον αφορούν και για μεταβολές στην φορολογική, εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία ώστε να μπορέσουμε να τον προστατεύσουμε από παγίδες.

- Επειδή θεωρούμε τον κάθε πελάτη συνεργάτη μας και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας οι οποίες θα βασίζονται στην ειλικρίνεια, στην ακεραιότητα και στην αμοιβαία εμπιστοσύνη που θα υπάρχει μεταξύ μας.

- Επειδή είμαστε επαγγελματίες με έντονο το προσωπικό στοιχείο στις υποθέσεις σας και γιατί απλώς αγαπάμε την δουλειά μας.  Στατιστικά Προφίλ

  142

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

  43

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ