Πανταζόπουλος

Έτος Ίδρυσης 2019

Μεσιτικό Γραφείο   Εταιρικό Προφίλ (PDF)

  Σχετικά με Eμάς


Το Μεσιτικό Γραφείο PANTAZOPOULOS REAL ESTATE έχει έδρα στην περιοχή της Γλυφάδας και δραστηριοποιείται κυρίως στα Νότια Προάστια της Αττικής, στην Δημητσάνα Αρκαδίας, καθώς και σε επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδας. Στόχος του είναι η ανεύρεση της κατάλληλης, ιδιωτικής ή επαγγελματικής στέγης των πελατών του, με τις καλύτερες δυνατές μεσιτικές υπηρεσίες. Προσφέρει υπεύθυνα τις συμβουλές του και λειτουργεί αποτελεσματικά στην αγοραπωλησία οποιουδήποτε ακινήτου.

Από ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο προς πώληση, όπως βίλες, σπίτια, διαμερίσματα, οικόπεδα, μπορείτε να επιλέξετε το τέλειο ακίνητο με τη βοήθεια της ομάδας μας, με την οποία θα συζητήσετε τις απαιτήσεις σας και την οικονομική σας διάθεση. Η ομάδα των προσεκτικά επιλεγμένων κι έμπειρων συνεργατών μας φροντίζει να κατανοήσει σε βάθος τις ανάγκες του πελάτη και να προσφέρει την κατάλληλη λύση, ώστε να εκπληρώσει, όσο καλύτερα γίνεται, τις προσδοκίες του.

Αντιμετωπίζουμε υπεύθυνα τους πελάτες μας, με ειλικρίνεια και σοβαρότητα, αρχές που αποτελούν την βάση της κάθε συνεργασίας μας. Είμαστε δίπλα τους σε κάθε πρόβλημα προσφέροντας πάντα την καλύτερη δυνατή λύση σε αυτούς.

Διαθέτουμε ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο προς πώληση:

Βίλες
Σπίτια
Διαμερίσματα
Μονοκατοικίες
Οικόπεδα
Γκαρσονιέρες
Studios
Γραφεία
Αγροτεμάχια
Καταστήματα
Επαγγελματικοί Χώροι
Βιομηχανικοί Χώροι
Βιοτεχνικοί Χώροι
Κτίρια
Συγκροτήματα
Μεζονέτες
Αποθήκες
Ξενοδοχεία
Πανδοχεία
Πανσιόν

Οι ανάγκες της εποχής μας έχουν αλλάξει δραματικά σε σχέση με το παρελθόν στον τομέα της αγοραπωλησίας και της ενοικίασης των ακινήτων. Σε αυτό το περιβάλλον, χρειάζεστε έναν αξιόπιστο συνεργάτη που να μπορεί να σας συμβουλέψει σε κάθε σας βήμα με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα. Και κάνουμε αυτό ακριβώς. Στο γραφείο μας βλέπουμε τον κάθε πελάτη ως μια διαφορετική οντότητα και φροντίζουμε για την εξυπηρέτησή του σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες, σε λογικές τιμές προσαρμοσμένες στο κλίμα της εποχής.

Γιατί μας επιλέγουν οι συνεργάτες μας (ιδιώτες ή επιχειρήσεις):

- Επειδή εκπροσωπούμε τους πελάτες μας διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσέγγιση στην υπόθεσή τους.

- Επειδή βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό του πελάτη παρέχοντάς του έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και πληροφόρηση για τις εξελίξεις πάνω στα θέματα της υπόθεσής του.

- Επειδή είμαστε επαγγελματίες με έντονο το προσωπικό στοιχείο στις υποθέσεις σας και γιατί απλώς αγαπάμε την δουλειά μας.  Στατιστικά Προφίλ

  115

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

  41

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ