Μανώλης Αυγουστής

Έτος Ίδρυσης 2003

Τεχνικό Γραφείο   Εταιρικό Προφίλ (PDF)

  Σχετικά με εμάς


Το Τεχνικό Γραφείο «Μανώλης Αυγουστής» με έδρα το Χαϊδάρι ιδρύθηκε το 2003 και έχει ως σκοπό του την ποιοτική αναβάθμιση της αστικής κατοικίας, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Σε κάθε έργο, μελετάμε και επιδιώκουμε την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών, προωθούμε την εργονομία των χώρων συνδυάζοντας και το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα.

- Έχοντας ως στόχο τη βέλτιστη παροχή τεχνικών υπηρεσιών, το γραφείο μας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό, τη συνέπεια ως προς το χρονοδιάγραμμα εργασιών, τη χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας καθώς και τη σωστή εφαρμογή τους. Σε κάθε έργο, μελετάμε και επιδιώκουμε την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών, προωθούμε την εργονομία των χώρων συνδυάζοντας και το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα.

- Αντικείμενο του τεχνικού γραφείου μας αποτελεί η έκδοση αδειών δόμησης, η επίβλεψη οικοδομικών εργασιών, η κατασκευή κτιριακών έργων, η τακτοποίηση αυθαίρετων κατασκευών, η έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών.

Ολοκληρωμένες τεχνικές λύσεις και εφαρμογές:

Άδειες Δόμησης
Άδειες Λειτουργίας
Ηλεκτρομηχανολογικές Μελέτες
Ενεργειακές Μελέτες
Τακτοποιήσεις Αυθαίρετων
Μελέτες Πυρασφάλειας
Στατικές Μελέτες
Αρχιτεκτονικές Μελέτες
Περιβαλλοντικές Μελέτες
Ανακαινίσεις

Το τεχνικό γραφείο μας δημιουργήθηκε το 2003 από τον Μανώλη Αυγουστή που είναι πτυχιούχος του τμήματος Μηχανικών Δομικών Έργων του ΤΕΙ Πειραιά από το 1995 και μέλος τους ΕΕΤΕΜ από το 1997, ενώ από το Μάιο του 2012 είναι ενεργειακός επιθεωρητής κτιρίων.

Προϋπηρεσία στον χώρο των μελετών και κατασκευών:

1996: Εργασία στο Αρχιτεκτονικό Γραφείο του Νίκου Κτενά, στην Κηφισιά, με αντικείμενο την κατασκευή μακέτας.

1996-1997: Εργασία στην Τεχνική Εταιρεία «ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ», με έδρα το Φάληρο, με αντικείμενο την τοποθέτηση αγωγού φυσικού αερίου στον Δήμο Νίκαιας, από την θέση του εργοδηγού.

1997-2003: Εργασία στο Αρχιτεκτονικό Γραφείο του Ηλία Μούγιου, με έδρα την Αγία Παρασκευή, με αντικείμενο την έκδοση οικοδομικών αδειών για κατοικίες, πολυκατοικίες, βιομηχανικά και βιοτεχνικά κτίρια, πρατήρια υγρών καυσίμων, πλυντήρια αυτοκινήτων.

Το γραφείο στελεχώνεται από έμπειρους συνεργάτες (τεχνικούς, τεχνίτες, εξειδικευμένα συνεργεία) με πολυετή εργοταξιακή και μελετητική εμπειρία, οι οποίοι μπορούν να αναλάβουν όλα τα στάδια της υλοποίησης ενός έργου από την μελέτη έως και την κατασκευή με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Επίσης το γραφείο μας συνεργάζεται με επώνυμους Έμπορους/Προμηθευτές υλικών και εγκαταστάσεων στον χώρο των κατασκευών, ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή ποιότητα κατασκευής των έργων με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.  Στατιστικά Προφίλ

  186

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

  41

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ