Άδωνις Αντωνίου

35 Ετών

Χειρουργός Οδοντίατρος   Βιογραφικό (PDF)

 Σχετικά με Εμένα


Ονομάζομαι Άδωνις Αντωνίου και είμαι οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Νέο Ψυχικό. Διαθέτω πτυχίο από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2012 εξειδικεύτηκα στη χειρουργική τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων καθώς και στην προσθετική αποκατάστασή τους, στη Dentale Bristol από καταξιωμένους στοματικούς χειρουργούς. Στόχος μου είναι να παρέχω οδοντιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους ασθενείς μου με έμφαση στην πρόληψη. Για το σκοπό αυτό επενδύω στη νέα τεχνολογία και τη δια βίου μάθηση.

Διαθέτω ιδιαίτερη εμπειρία στην αισθητική οδοντιατρική (σχεδιασμός χαμόγελου, λεύκανση, όψεις πορσελάνης, ολοκεραμικές στεφάνες και γέφυρες), στην τοποθέτηση και αποκατάσταση εμφυτευμάτων, στις οδοντοστοιχίες, στην ενδοδοντία (απονευρώσεις), στην περιοδοντολογία (καθαρισμός, θεραπεία ουλίτιδας και περιοδοντίτιδας), στις εμφράξεις με σύνθετη ρητίνη, στις απλές και χειρουργικές εξαγωγές και στις ψηφιακές ακτινογραφίες.

Το οδοντιατρείο μου έχει εξοπλιστεί με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα και προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής φροντίδας με έμφαση στην πρόληψη. Στο ιατρείο μου εφαρμόζονται τα πιο αυστηρά διεθνή πρωτόκολλα υγιεινής και για το λόγο αυτό υπάρχει χώρος αποκλειστικά για την απολύμανση και αποστείρωση των εργαλείων. Η πολύχρονη εμπειρία μου στο εξωτερικό όπου έχω αναλάβει επιτυχώς χιλιάδες περιστατικά αλλά και η διαρκής ενημέρωσή μου για τις τελευταίες εξελίξεις, αντικατοπτρίζεται στην ποιότητα των εργασιών.

Στο ιατρείο μου καλύπτονται οι εξής οδοντιατρικοί τομείς:

Περιοδοντολογία
Ορθοδοντική
Προσθετική
Χειρουργική Στόματος
Εμφυτευματολογία
Ουλοπλαστική
Γενική Οδοντιατρική
Lifting Δοντιών
Αισθητική Οδοντιατρική
Ενδοδοντία

- Ιδιωτικό οδοντιατρείο, Νέο Ψυχικό.

- Πενταετής εργασία σε κλινικές στο Peterborough, Bristol και Oxford.

- Εξειδίκευση στη Χειρουργική Τοποθέτηση Οδοντικών Εμφυτευμάτων & στην Προσθετική Αποκατάσταση, Dentale Bristol.

- Εθελοντική εργασία στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

- Πτυχίο Οδοντιατρικής, Οδοντιατρική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ).  Στατιστικά Προφίλ

  77

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

  28

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ