Dance Drops

Έτος Ίδρυσης 1976

Σχολή Χορού   Εταιρικό Προφίλ (PDF)

  Σχετικά με την Σχολή


Από το 1976 η Σχολή λειτουργεί με την πεποίθηση ότι ο χορός αφορά κάθε ηλικία, κάθε σωματότυπο και κάθε ψυχοσύνθεση. Σκοπός μας είναι όσοι έρχονται σ' επαφή με τον χορό να μπορούν να εκφραστούν, νιώθοντας σωματική, πνευματική και ψυχική ανάταση. Τα παιδιά μπορούνε να ξεκινήσουνε χορό από 3,5 ετών. Οι σπουδάστριες που αποφασίζουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον χορό, μπαίνουν σε μια άλλη διαδικασία που απαιτεί καθημερινή εξάσκηση πάνω στο κλασικό μπαλέτο και τον σύγχρονο χορό με μεγάλη πειθαρχία.

- Η εκπαίδευση των σπουδαστών μας γίνεται χρησιμοποιώντας τους κανόνες της κίνησης, τη χαρά της φαντασίας στον αυτοσχεδιασμό, την καλλιέργεια πνευματικών και σωματικών ικανοτήτων, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν ενεργά, αλλά και να παρακολουθούν με ενδιαφέρον, οποιαδήποτε μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης.

- Η χορευτική παιδεία αποσκοπεί στο χτίσιμο γερών βάσεων με πειθαρχία, σεβασμό, ευγένεια, γνώση, υπομονή και αυτοέλεγχο για την κατάκτηση υψηλών στόχων καθώς και την απόκτηση αυτοπεποίθησης, τη γνωριμία με το σώμα και τη βελτίωσή του, την αναζήτηση και ανάδειξη του ταλέντου, αλλά πάνω απ' όλα την καλύτερη αυτογνωσία.

Κινητικά Μαθήματα και Χοροί:

Bangee Dance
Aerial Yoga
African Dance
Pilates
Baby Yoga
Capoeira
Breakdance
Μπαλέτο
Σύγχρονος Χορός
Μουσικοκινητική Αγωγή

Ηλεάνα Μπάλλα (Διευθύντρια της Σχολής)

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1978 και μεγάλωσα στο Παλαιό Φάληρο. Ήμουνα έμβρυο ακόμα, όταν για πρώτη φορά ήρθα σ' επαφή με τον χορό ως κόρη χορεύτριας και ηθοποιού! Σε ηλικία τριών ετών ξεκίνησα να κάνω χορό και δεν σκοπεύω ποτέ να σταματήσω! Εκτός από τα βασικά (Μουσικοκινητική Αγωγή και Μπαλέτο), έμαθα Graham, Release, Jazz, Musical, Latin, Tango argentino, Yoga, Pilates, Flamenco, Capoeira, African dance, Tribal belly dance.

Αφροδίτη Παπαζαρκάδα

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών, με δεκαετή διδακτική εμπειρία. Η διαρκής αναζήτηση καινούριων γνώσεων σχετικά με το Θέατρο, την παιδαγωγική, και τελικά τον ίδιο τον άνθρωπο με οδήγησε στη συμμετοχή μεταπτυχιακών προγραμμάτων καθώς και ποικίλων σεμιναρίων τα τελευταία χρόνια.

Χριστίνα Σούμη

Όταν αποφοίτησα από την Επαγγελματική Σχολή ίδρυσα την Χορευτική Ομάδα «Λαϊκό Εργαστήρι Χορού» με 4 συναδέλφους μου και παρουσιάσαμε μεταξύ άλλων το «Καπνισμένο Τσουκάλι» του Χ. Λεοντή και έργα του Δ.Σαββόπουλου. Το 1974 ανέλαβα την διδασκαλία όλων των τμημάτων στη Σχολή Μπαλέτου της Ρένας Καμπαλάδου. Το 1976 άνοιξα την δική μου Σχολή στο Παλαιό Φάληρο, όνειρο ζωής για εμένα, η οποία λειτούργησε μέχρι τον Ιούνιο 2019, οπότε την παρέλαβε η κόρη μου Ηλεάνα Μπάλλα!

Γιοβάννα Χαλκιοπούλου

Είμαι επαγγελματίας χορεύτρια και δασκάλα κλασικού και σύγχρονου χορού. Επίσης είμαι εξειδικευμένη Pilates Instructor, απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού της Δέσποινας Γρηγοριάδου, με μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στον τομέα της Χοροθεραπείας, ενώ τέλος έχω και σπουδές στον τομέα της Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.  Στατιστικά Προφίλ

  41

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

  34

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ