Παναγιώτης Τσάπρας

44 Ετών

Fitness Personal Trainer   Προσωπικό Πορτφόλιο    Βιογραφικό (PDF)

  Σχετικά με Εμένα


Ονομάζομαι Παναγιώτης Τσάπρας και είμαι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχω 20 χρόνια εμπειρία ως Personal Trainer, 10 χρόνια εμπειρία ως προπονητής Αντισφαίρισης στον Όμιλο Αντισφαίρισης Λιβαδειάς και 7 χρόνια προϋπηρεσία στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση σαν ωρομίσθιος και αναπληρωτής εκπαιδευτικός αντίστοιχα. Όλα αυτά τα χρόνια έχω γυμνάσει περισσότερους από 16,000 ανθρώπους, τους έχω βοηθήσει να πετύχουν τους στόχους που έθεσαν σχετικά με το σώμα και το βάρος τους, αλλάζοντας τον τρόπο ζωής και διασφαλίζοντας την υγεία τους.

- Η ενδυνάμωση του σώματος μέσω ασκήσεων σε κατάσταση ανισορροπίας, θα μπορούσε να περιγράψει πολύ περιεκτικά και σύντομα τον τρόπο εκγύμνασης που εφαρμόζω. Είναι μορφή άσκησης και αποκατάστασης που με βασικό εργαλείο το βάρος του σώματος δυναμώνει, εξισορροπεί, αποκαθιστά την ευλυγισία και ευκινησία και στοχεύει αποτελεσματικά στη σωματική και ψυχική ευεξία.

- Τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα επιτυγχάνονται με το συνδυασμό σωστής διατροφής και εξειδικευμένης εκγύμνασης. Γι' αυτόν το λόγο, εκτός από τις γνώσεις που έχω από σεμινάρια διατροφής που έχω παρακολουθήσει, μπορώ να σας παραπέμψω σε ειδικούς διατροφολόγους που συνεργάζομαι και οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν εξατομικευμένη διατροφική καθοδήγηση.

Μεταξύ των υπηρεσιών που παρέχω συμπεριλαμβάνονται οι ακόλουθες:

Personal Training
Life Coaching
Bodybuilding
Αποκατάσταση Τραυματισμών
Πρόγραμμα για Εγκύους
Πρόγραμμα για Καρδιοπαθείς
Προσχολικός Αθλητισμός
Σχολικός Αθλητισμός
Διαχείριση Άγχους
Διατροφικές Συμβουλές

1985-1991: Αθλητής Ενόργανης Γυμναστικής στην Ομάδα Honvet και αθλητής πολεμικών τεχνών σε αγώνες Tank Su Do, Sotokan και Ελληνορωμαϊκής Πάλης.

1994-1998: Εργασία σε γυμναστήρια ως Personal Trainer και σε Φυσιοθεραπευτήρια ως Υπεύθυνος Αποκατάστασης Μετατραυματικής Περιόδου και Ορθοσωμικών Προβλημάτων.

1997-σήμερα: Εργασία ως Προσωπικός Γυμναστής (Personal Trainer).

1998-σήμερα: Υπεύθυνος του γυμναστηρίου «Muscle Tone».

10 χρόνια: Προπονητής Αντισφαίρισης στον Όμιλο Αντισφαίρισης Λιβαδειάς σε τμήματα ενηλίκων και ανηλίκων όλων των αγωνιστικών κατηγοριών.

7 χρόνια: Προϋπηρεσία στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση σαν ωρομίσθιος και αναπληρωτής εκπαιδευτικός αντίστοιχα.

Μια σύντομη επίσκεψη στο κανάλι μου στο YouTube θα σας βοηθήσει να με γνωρίσετε και να δείτε δείγματα της δουλειάς μου: Panagiotis Tsapras

1991-1994: Γυμναστική Ακαδημία της Βουδαπέστης (Testnevelési Egyetem).

1995: Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, ΑΠΘ.

1995: Πιστοποιητικό εξειδίκευσης της GRAFTS ως Aerobics Instructor και Personal Trainer.

1995-σήμερα: Παρακολούθηση σεμιναρίων και απόκτηση Διεθνών Πιστοποιητικών στο Core Training, Functional Training, Boot Camp Circuits, Cross Training και TRX Suspension Training.

- Η γνωριμία μου με τον Παναγιώτη έγινε τυχαία. Δεν χρειάστηκε παραπάνω από 5 λεπτά για να αποφασίσω ότι «He was the ONE». Μέσα σε 5 μήνες μου άλλαξε τελείως την αντίληψη που είχα για το τι σημαίνει η λέξη «γυμναστική». Έμαθα να ελέγχω το σώμα μου, να βρίσκω τα όρια και τις αντοχές μου. Το σώμα μου άρχισε να αλλάζει, η φυσική μου κατάσταση και η ψυχολογία μου να εκτινάσσονται στα ύψη. Σε κάθε προπόνηση και κάτι διαφορετικό σε διαφορετική σειρά αλλά πάντα με το ίδιο αποτέλεσμα. Πραγματική γυμναστική η οποία πλέον έχει γίνει κομμάτι της ζωής μου. Coach ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ Ευχαριστώ για όλα όσα μου έμαθες!!! - 20 κιλά μέσα σε 5 μήνες λοιπόν και συνεχίζουμε. Παναγιώτη η «σχέση» μας δεν τελειώνει εδώ γιατί εκτός από ένας καταπληκτικός Γυμναστής είσαι πλέον για μένα και ένας μοναδικός φίλος. Βασίλης Τσάγκας, Ιδιωτικός Υπάλληλος

- Ό,τι και να γράψω για τον Παναγιώτη θα είναι λίγο. Όταν πρωτοξεκίνησα, ήμουν διστακτική λόγω των αμέτρητων προσπαθειών που είχα κάνει και με δίαιτες αλλά και με γυμναστική, όμως ο Παναγιώτης έκανε πραγματικότητα όνειρο χρόνων!!! Με στήριξε (και με στηρίζει) σε όλα τα στάδια! Το πρόγραμμα ασκήσεων (που κάθε φορά είναι διαφορετικό!!) είναι προσαρμοσμένο στο σωματότυπο και τον μεταβολισμό μου (που δυστυχώς δεν ήταν στα καλύτερα του). Οι συμβουλές του ανεκτίμητες!! Η επιμονή που έχει, η υπομονή αλλά και η ειλικρίνεια του είναι στοιχεία που με πεισμώνουν να συνεχίζω!! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!! Βάσια Φωτεινιά, Γεωπόνος, MBA

- Λόγω του ότι δεν βλέπω, ο γυμναστής και Personal Trainer Τσάπρας Παναγιώτης, μου έδωσε φως. Γιατί δίνει κομμάτι από την ψυχή του. Εξαιρετικός γυμναστής, αληθινός φίλος και ροκ τύπος. Μετά τιμής. Γιώργος Μάρρος, Συνταξιούχος Δημόσιος Υπάλληλος

- Εκτός από την εμπειρία του και την απόλυτη γνώση του ανθρώπινου σώματος, έχει έναν τελείως προσωπικό και ιδιαίτερο τρόπο να κατανοεί τις ανάγκες του κάθε μαθητή του με επιμονή, υπομονή και παρότρυνση. Εξαιρετικός, συνεπής, με πάθος για τη δουλειά του!!! Έχει ένα μοναδικό χάρισμα να συνδυάζει, να δημιουργεί και να προσαρμόζει νέες ασκήσεις και προγράμματα τόσο διαφορετικά κάθε φορά!!! Έχω καταλήξει ότι υπάρχουν δύο κατηγορίες Personal Trainers: Οι συνηθισμένοι (Personal Trainers) και ο Παναγιώτης! Είμαι τυχερή που γυμνάζομαι μαζί του!!! Κόνυ Struecker-Αργυροπούλου, Οικονομολόγος  Στατιστικά Προφίλ

  1094

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

  483

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Personal PortfolioΆρθρο I
Άρθρο II
Άρθρο III
  ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ