Βρέθηκαν 76 αποτελέσματα, 7 σελίδες

Νίκος Νάνος

Αντικείμενο της εταιρείας μας είναι η μελέτη για την εγκατάσταση των κατάλληλων μονάδων που θα καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου σε ψύξη και θέρμανση. Επίσης, αναλαμβάνουμε την επισκευή και συντήρηση κλιματιστικών μηχανημάτων χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα υλικά και χημικά, ενώ ένας επιπλέον τομέας δραστηριοποίησής μας είναι ο εντοιχισμός σωληνώσεων για προεγκατάσταση σε νεόδμητες οικοδομές. Τέλος, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και την απολύμανση αεραγωγών με χρήση ρομπότ και μικροκάμερας.

EKLEIDI

Η εμπειρία μας καθώς και οι συνεργασίες μας με τις καλύτερες εταιρείες μάς καθιστούν πρωτοπόρους στον χώρο. Με ένα τηλεφώνημά σας βρισκόμαστε άμεσα κοντά σας για να αντιμετωπίσουμε κάθε πιθανή κατάσταση. Ανοίγουμε κάθε τύπου κλειδαριές σπιτιών και μεταφορικών μέσων. Άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά.

Kolossos Security

Από το 1994 προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες φύλαξης σε όλη την Ελλάδα προστατεύοντας επιχειρήσεις και οικίες όλο το 24ωρο. Η ποιότητα των υπηρεσιών μας πιστοποιείται από το φορέα πιστοποίησης EQA HELLAS “Quality for Leaders” ISO 9001:2008. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας μας κάνουν να υπερτερούμε στην φύλαξη και στην περιπολία.Στο κατάστημά μας μπορούμε να σας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και λύσεις για κάθε laptop που χρειάζεται επισκευή. Οι πεπειραμένοι τεχνικοί μας ειδικοί σε θέματα laptop εκτελούν επαγγελματικές και γρήγορες επισκευές για όλες τις μάρκες και για όλα τα μοντέλα φορητών υπολογιστών. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας γρήγορα και υπεύθυνα και πάντοτε με τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.Υπηρεσίες επισκευής οικιακών συσκευών (τηλεοράσεων όλων των ειδών, DVD, video) και εξοπλισμού σπιτιού και κήπου. Υπεύθυνη εργασία, άμεση εξυπηρέτηση, λογικές τιμές.Επισκευές τηλεοράσεων παντός τύπου (LCD, TFT, Plasma). Υπηρεσίες ηλεκτρονικών εργαστηρίων και τοποθέτησης κεραιών λήψης τηλεοπτικών δεκτών. Εγγυημένη εργασία σε λογικές τιμές.Σας προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα συστημάτων κλιματισμού, αερισμού και θέρμανσης. Από την εγκατάσταση του εξοπλισμού και την προληπτική συντήρηση στην υπηρεσία αντικατάστασης και έκτακτης ανάγκης, με όλες τις εργασίες εγγυημένες. Έχουμε χρόνια εμπειρίας στην παροχή υπηρεσιών θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού. Οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι και επαγγελματίες. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, με προσοχή στη λεπτομέρεια και καλές τιμές.Επισκευές και εγκαταστάσεις δορυφορικών συστημάτων, κεραιών και ψηφιακής τηλεόρασης, ηλεκτρονικών υπολογιστών, δικτύων, λογισμικού δορυφορικού internet, ηλεκτρονικών συσκευών, καμερών και καταγραφικών συστημάτων.Επισκευές τηλεοράσεων όλων των ειδών (Samsung, Panasonic, Lg, Sony, Philips, Toshiba), κάμερες ασφαλείας, εγκατάσταση συναγερμών, εγκατάσταση θυροτηλεοράσεων, εγκαταστάσεις κεραιών και δορυφορικών πιάτων.Εμπορία ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών. Service και αναβάθμιση ηλεκτρονικών υπολογιστών και Laptop. Επισκευή κάθε είδους βλάβης του κινητού σας. Εγγυημένη εργασία, άμεση παράδοση.Μεγάλη εμπειρία στις επισκευές τηλεοράσεων (Plasma, Lcd, Led), Video, Dvd, κεραιών TV, δορυφορικών συστημάτων, συστημάτων συναγερμού, ηλεκτρονικών υπολογιστών (Pc, Laptop). Υπεύθυνη εργασία και άμεση παράδοση.Αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις κεραιών, επισκευές δορυφορικών κεραιών, εγκαταστάσεις NOVA, OTE TV, επισκευές και εγκαταστάσεις Home Cinema, επισκευές στέρεο (Philips, Sony), επισκευές τηλεοράσεων, δορυφορικά κάτοπτρα.