boostPost

Βελτιώστε και αυξήστε τις ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ της αγγελίας σας σε περισσότερες λέξεις κλειδιά!


Σκοπός της Προώθησης Αγγελίας

Η υπηρεσία προώθησης αγγελίας παρέχεται στους συνδρομητές της πλατφόρμας ως μία επιπλέον υψηλής ποιότητας υπηρεσία διαφήμισης στην οποία ο σκοπός είναι η αύξηση των ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ και ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ που αποτελούν βασικούς δείκτες της αποτελεσματικότητας της προβολής του συνδρομητή. Πιο αναλυτικά, ο εσωτερικός μηχανισμός προώθησης βασίζεται στην στοχευμένη και εξειδικευμένη παραμετροποίηση του σχετικού περιεχομένου της εκάστοτε δημοσίευσης (αγγελίας & προφίλ), και ΟΧΙ σε διαδικασίες που θα εμφανίζουν ΜΟΝΙΜΑ την αγγελία, ΠΡΩΤΗ στην κατάταξη. Αναφέρεται στην ουσία σε μία ρεαλιστική ενίσχυση λέξεων κλειδιών αλλά και επιπρόσθετων αναζητήσιμων όρων ή φράσεων, που προκύπτει μετά από στατιστική ανάλυση των διαθέσιμων στοιχείων επισκεψιμότητας, όπως αυτά προκύπτουν από την καθημερινή αναζήτηση των επισκεπτών της πλατφόρμας. Γίνεται σαφές ότι η υπηρεσία της προώθησης παρέχεται χωρίς επιπλέον εγγυήσεις και στην ουσία αποτελεί την καλύτερη δυνατή προσπάθεια επεξεργασίας κειμένων για βέλτιστη αποτελεσματικότητα.

Έξυπνη Κατάταξη

Μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας προώθησης, η αγγελία σας αποκτά αυτόματα ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι όλων των υπόλοιπων αγγελιών της αντίστοιχης κατηγορίας (προνομιακή αντιμετώπιση)  αφού εμφανίζεται σε περισσότερα σχετικά αποτελέσματα. Η έξυπνη κατάταξη  της αγγελίας σας στα αποτελέσματα της Μηχανής Αναζήτησης, επιτυγχάνεται με την εξειδικευμένη προσθήκη σχετικού περιεχομένου στα κείμενα της δημοσίευσής σας. Η όλη διαδικασία αναλαμβάνεται εξ ολοκλήρου από το τεχνικό τμήμα της ομάδας διαχείρισης της πλατφόρμας και περιλαμβάνει στοχευμένη ανάλυση κειμένωνπροσθήκη νέων κρυφών κειμένωνεμπλουτισμό και διόρθωση του ήδη υπάρχοντος περιεχομένου της αγγελίας, έλεγχο της κατάταξηςπεριοδική διόρθωση και βελτίωση της κατάταξης της αγγελίας. Πρόκειται στην ουσία για μία τεχνική εσωτερική διαδικασία που προκύπτει μετά από στατιστική ανάλυση των διαθέσιμων στοιχείων επισκεψιμότητας.

Ενδυνάμωση Περιοχών

Επιπλέον, η υπηρεσία προώθησης περιλαμβάνει την αυτόματη προσθήκη (με έξυπνο τρόπο) στην αγγελία σας όλων των περιοχών (δήμων, προαστίων) που βρίσκονται κοντά στις περιοχές δραστηριοποίησης που ήδη έχετε δηλώσει, με αποτέλεσμα η αγγελία σας να εμφανίζεται στα αποτελέσματα της Μηχανής Αναζήτησης και σε αυτές τις λέξεις κλειδιά. Ειδικά για αυτούς που δηλώνουν ευρύτερες γεωγραφικές περιφέρειες όπως για παράδειγμα ΑττικήΝότια Προάστια, τότε προστίθενται όλες οι περιοχές που ανήκουν σε αυτή την περιφέρεια, π.χ. ΕλληνικόΓλυφάδαΒούλαΒάρη. Επίσης, σε περιπτώσεις που ένας επαγγελματίας παρέχει υπηρεσίες πανελλαδικά, τότε  γίνεται η αντίστοιχη προώθηση με την προσθήκη κεντρικών πόλεων, π.χ. ΑθήναΘεσσαλονίκηΠάτραΙωάννιναΗράκλειο Κρήτης.

Στοχευμένα Κείμενα

Πολλές φορές ο καταχωρητής δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στη διαμόρφωση και την έκταση του κειμένου της αγγελίας του καθώς δεν έχει τον απαιτούμενο χρόνο ή την εξοικείωση για να ασχοληθεί διεξοδικά με την παραμετροποίηση του κειμένου, ώστε να έχει το μέγιστο δυνατό κέρδος από την προβολή του. Η ομάδα διαχείρισης αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα και να ενισχύσει στοχευμένα τα κείμενα της εκάστοτε αγγελίας, με αποτελεσματικό και έξυπνο τρόπο στην αντίστοιχη επαγγελματική δραστηριότητα. Για παράδειγμα, η αγγελία ενός Τοπογράφου Μηχανικού μπορεί να μην εμπεριέχει το απαραίτητο περιεχόμενο (σημαντικές λέξεις), οπότε ενισχύεται αυτόματα με λέξεις κλειδιά όπως: Οριοθέτηση ΟικοπέδωνΔηλώσεις ΚτηματολογίουΕμβαδομετρήσεις ανάλογα πάντα με την περίσταση. Όπως γίνεται κατανοητό, αυτή η διαδικασία ενισχύει άμεσα την προβολή.

Πλήρης Υποστήριξη με Εξ Ολοκλήρου Επιμέλεια

Η ομάδα διαχείρισης της πλατφόρμας παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη σε ότι αφορά τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του μηχανισμού προώθησης της αγγελίας σας στα αποτελέσματα της Μηχανής Αναζήτησης. Επίσης, ασχολείται διεξοδικά με την παρακολούθηση και την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων επισκεψιμότητας του προφίλ σας ώστε να κρίνει την αποτελεσματικότητα του μηχανισμού προώθησης και να προχωρήσει σε επανασχεδιασμό εφόσον αυτό χρειαστεί. Η επιμέλεια της εργασίας προώθησης της αγγελίας σας στην πλατφόρμα μας, αναλαμβάνεται εξ ολοκλήρου από την ομάδα διαχείρισης. Κάθε σχέδιο βελτίωσης της θέσης της αγγελίας σας στην κατάταξη της Μηχανής Αναζήτησης είναι απολύτως εξατομικευμένο και περιλαμβάνει ανάλυση των κειμένων της αγγελίας σας και προσθήκη κατάλληλων μικροφράσεων με στόχο τον εμπλουτισμό του περιεχομένου.