ourFAQs

Διαβάστε τις απαντήσεις μας, στις πιο συχνές ερωτήσεις χρηστών


- Το HireMe είναι η πιο ολοκληρωμένη μηχανή αναζήτησης προσωπικών και εταιρικών προφίλ στην Ελλάδα. Στη βάση δεδομένων της μηχανής ο χρήστης μπορεί εύκολα, γρήγορα και δωρεάν να βρει έναν μεγάλο αριθμό ειδικών επιστημόνων και επαγγελματιών αλλά και εταιρειών (επιχειρήσεων) που δραστηριοποιούνται στο χώρο των υπηρεσιών. Ο χρήστης αναζητεί αυτό που θέλει με βάση κάποια συγκεκριμένα κριτήρια (π.χ. Ηλεκτρολόγος Μαρούσι) και η μηχανή αναζήτησης του HireMe του παρουσιάζει εκείνα τα αποτελέσματα στα οποία αυτός μπορεί να βρει σχετικές πληροφορίες.
- Γιατί αν είστε ιδιώτης με ελάχιστο κόστος αποκτάτε τη δική σας προσωπική σελίδα προβολής (Προσωπικό Προφίλ), στην οποία μπορείτε να περιγράψετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα εκείνα τα στοιχεία (π.χ. σπουδές, επαγγελματική εμπειρία, υπηρεσίες) που αποτελούν σημαντικό κριτήριο επιλογής επαγγελματία για τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο.

- Γιατί αν είστε ιδιοκτήτης ή μέτοχος εταιρείας αποκτάτε μια ολοκληρωμένη και οικονομική λύση προβολής και παρουσίασης της εταιρείας σας (Εταιρικό Προφίλ) και μπορείτε με αποτελεσματικό τρόπο να κάνετε την εταιρεία σας άμεσα γνωστή σε χιλιάδες πιθανούς πελάτες.
- Το Προσωπικό Προφίλ απευθύνεται σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες ή στους κατόχους ατομικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών.

- Για την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου Προσωπικού Προφίλ εκτός από την Επωνυμία του επαγγελματία ή της ατομικής επιχείρησης κρίνεται απαραίτητη η προσθήκη προσωπικής φωτογραφίας στο Προφίλ. Η φωτογραφία βοηθάει να αναπτυχθεί εμπιστοσύνη και παρουσιάζει τον επαγγελματία ως αυθεντικό και αξιόπιστο άτομο. Τονίζεται ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα εμφάνισης Διακριτικού Τίτλου ή Εταιρικού Λογότυπου στο Προσωπικό Προφίλ. Στην περίπτωση αυτή ο ενδιαφερόμενος πρέπει να επιλέξει την δημιουργία Εταιρικού Προφίλ.
- Το Εταιρικό Προφίλ απευθύνεται κυρίως σε όλες εκείνες τις εταιρικές επιχειρήσεις που είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας δύο ή περισσοτέρων φυσικών ή νομικών προσώπων, με σκοπό την επίτευξη κοινού αποτελέσματος. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Προσωπικές Εταιρείες (Ο.Ε., Ε.Ε., Αφανείς) και οι Κεφαλαιουχικές-Απρόσωπες Εταιρείες (Ι.Κ.Ε., Ε.Π.Ε., Α.Ε.). Τέλος, το Εταιρικό Προφίλ απευθύνεται και στους κατόχους Ατομικής Επιχείρησης.

- Τονίζεται ότι για την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου Εταιρικού Προφίλ εκτός από την Επωνυμία της εταιρείας, είναι απαραίτητη η ύπαρξη Διακριτικού Τίτλου και Εταιρικού Λογότυπου. Ο Διακριτικός Τίτλος θα εμφανίζεται σε περίοπτη θέση πάνω από το κείμενο περιγραφής υπηρεσιών της Εταιρείας ενώ το Εταιρικό Λογότυπο θα επιλεχθεί ως εικόνα του Εταιρικού Προφίλ.
Το HireMe σέβεται το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων. Δεν διανέμουμε τις πληροφορίες των χρηστών σε διαφημιστές και φορείς ανεπιθύμητου ταχυδρομείου (spam e-mail). Mπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην παράγραφο Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στους Όρους Χρήσης.
Το HireMe προσφέρει δύο βασικά πακέτα φιλοξενίας (basicSubscriptions) του προφίλ σας, με εξάμηνη ή ετήσια διάρκεια. Το κόστος της εξάμηνης συνδρομής ανέρχεται στα 40€ (0.22€ / μέρα), ενώ το κόστος της ετήσιας συνδρομής στα 60€ (0.16€ / μέρα). Επιπλέον, υπάρχουν και δύο ενισχυμένα συνδρομητικά πακέτα (advancedSubscriptions) με εξάμηνη ή ετήσια διάρκεια, που συμπεριλαμβάνουν μεγαλύτερο αριθμό αλλαγών, 1 αξιολόγηση προφίλ αλλά και 1 μήνα προώθηση αγγελίας. Το κόστος της συνδρομής για τα ενισχυμένα πακέτα ανέρχεται στα 75€ (0.40€ / μέρα) για τους 6 μήνες και στα 95€ (0.26€ / μέρα) για το έτος (12 μήνες). Τέλος υπάρχει και η δυνατότητα προσθήκης προσωπικού πορτφόλιο (personal portfolio) στο προφίλ σας, με επιπλέον επιβάρυνση 10€.
Υπάρχουν 2 διαθέσιμοι μέθοδοι πληρωμής:
  1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
  2. Πληρωμή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα μέσω Paypal.
Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε τον σύνδεσμο Τρόποι Πληρωμής.
Μπορείτε να ενημερώσετε όλα τα πεδία περιεχομένου της αγγελίας ή του προφίλ σας (Τίτλος Αγγελίας, Κείμενο Αγγελίας, Περιοχές Δραστηριοποίησης), οποιαδήποτε χρονική στιγμή, ζητώντας την αλλαγή ή προσθήκη που επιθυμείτε με μήνυμά σας στο email επικοινωνίας της πλατφόρμας. Κάθε αλλαγή ή προσθήκη περιεχομένου που πραγματοποιείται από την ομάδα διαχείρισης, προσμετράται και αφαιρείται από τον συνολικό αριθμό αλλαγών που δικαιούστε ανάλογα με το πακέτο συνδρομής που έχετε αγοράσει.
Μπορείτε να ζητήσετε την οριστική διαγραφή του προφίλ σας (ανεξάρτητα από το αν έχει λήξει η συνδρομή σας ή όχι). Να θυμάστε ότι δεν θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το προφίλ σας, ούτε να ανακτήσετε τις πληροφορίες που έχετε καταχωρήσει (π.χ. κείμενο προφίλ, επαγγελματικές υπηρεσίες). Αν θέλετε το προφίλ σας να διαγραφεί οριστικά, χωρίς δυνατότητα επαναφοράς, ενημερώστε μας τηλεφωνικά.
Η προσθήκη φωτογραφίας στο προφίλ σας (προσωπικό ή εταιρικό) είναι προαιρετική. Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι ανεβάζοντας φωτογραφία προφίλ έχετε 25% περισσότερες πιθανότητες να επισκεφθεί κάποιος το προφίλ σας. Φυσικά η φωτογραφία θα πρέπει να είναι επαγγελματική δηλαδή καθαρή και να φαίνεται ευκρινώς μόνο το δικό σας πρόσωπο αν πρόκειται για προσωπικό προφίλ ή το λογότυπο της εταιρείας σας σε υψηλή ανάλυση αν πρόκειται για εταιρικό προφίλ.
Σε περίπτωση που δεν θέλετε να δηλώσετε το επώνυμό σας τότε υποχρεωτικά θα πρέπει να δηλώσετε το μικρό σας όνομα (π.χ. Γιώργος) ή το μικρό σας όνομα και μόνο το πρώτο γράμμα από το επώνυμό σας (π.χ. Γιώργος Λ.).
Tο προφίλ σας (προσωπικό ή εταιρικό) περιλαμβάνει αξιόπιστα στατιστικά που αφορούν την επισκεψιμότητά του, μέσα από εμφανίσεις (views), επισκέψεις (clicks) και λέξεις κλειδιά (tags). Η διαδικασία υπολογισμού των στατιστικών εξασφαλίζει, ότι δεν προσμετρώνται πολλαπλές επισκέψεις από τα ίδια άτομα.
Μπορείτε να ενημερώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας του προφίλ σας (τηλεφωνικός αριθμός ή/και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), οποιαδήποτε χρονική στιγμή, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Ζητήστε την αλλαγή που επιθυμείτε με μήνυμά σας στο email επικοινωνίας της πλατφόρμας.
Σε περίπτωση που έχετε συμπληρώσει το όριο επιτρεπτών αλλαγών με βάση τη συνδρομή σας, τότε έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε, περισσότερα αιτήματα αλλαγών, με το Πακέτο Υποστήριξης κόστους 35€. Το πακέτο υποστήριξης περιλαμβάνει 6 επιπλέον αλλαγές που μπορούν να πραγματοποιηθούν οποιαδήποτε χρονική στιγμή και όσο το προφίλ σας είναι ενεργό.
Η υπηρεσία προώθησης αγγελίας είναι μία επιπλέον υψηλής ποιότητας υπηρεσία διαφήμισης στην οποία ο σκοπός είναι η αύξηση των ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ και ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ που αποτελούν βασικούς δείκτες της αποτελεσματικότητας της προβολής του συνδρομητή. Πιο αναλυτικά, ο μηχανισμός προώθησης βασίζεται στην στοχευμένη και εξειδικευμένη παραμετροποίηση του σχετικού περιεχομένου της εκάστοτε δημοσίευσης (αγγελίας & προφίλ) και στην ουσία αποτελεί την καλύτερη δυνατή προσπάθεια επεξεργασίας κειμένων για βέλτιστη αποτελεσματικότητα. Υπάρχουν 2 διαθέσιμα πακέτα για την προώθηση αγγελίας, ένα με διάρκεια 2 μήνες και κόστος 80€ (1.33€ / μέρα) και ένα με διάρκεια 4 μήνες και κόστος 120€ (1.00€ / μέρα).
Το HireMe παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε επαγγελματία να αξιολογηθεί από τους πελάτες του. Η αξιολόγηση πραγματοποιείται με τη συμπλήρωση μιας ειδικής φόρμας που αποτελείται από ένα ερωτηματολόγιο 5 βασικών ερωτήσεων που αξιολογούν τον επαγγελματισμό και την ποιότητα υπηρεσιών του επαγγελματία καθώς και από ένα πεδίο ανοικτού κειμένου στο οποίο ο πελάτης μπορεί να περιγράψει την συνολική εμπειρία του. Οι αξιολογήσεις που δημοσιεύονται βοηθούν χιλιάδες άλλους επισκέπτες του HireMe να επιλέξουν τον επαγγελματία για εκείνους.